Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині 5,7 млн грн зняли з 8 об’єктів та скерували на 14 інших

18 листопада, відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.
Фото - Марія Шевців, Гал-інфо

Комісія підтримала зміни до Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2019 рік у частині Капітального будівництва.

Йдеться про перерозподіл коштів програми, виділених на певні об’єкти, які з об’єктивних причин не будуть використані в 2019 році. Так, фінансовий ресурс у сумі 5,7 млн грн зняли з 8 об’єктів та скерували на 14 інших об’єктів.

Варто зауважити, що дане питання буде винесено на розгляд сесії обласної ради.

Крім того, депутати погодили виділення додаткових коштів у сумі 1 млн грн для надання одноразової адресної допомоги малозабезпеченим громадянам області за їхніми зверненнями у рамках Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян  Львівської області.

Цей перерозподіл коштів здійснено в межах програми завдяки економії за деякими заходами.

«Сьогодні є дуже велика потреба в наданні матеріальних допомог громадянам, які звертаються до депутатів та керівництва облради. Ми повинні допомагати тим, хто найбільше потребує підтримки», - наголосив голова комісії Олег Домчак.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ