Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині – одні з найгірших доріг в Україні — Володимир Демішкан

На Львівщині – одні з найгірших доріг в Україні — заявив, відповідаючи на запитання „Гал-info”, голова „Укравтодору”  Володимир Демішкан. Щоб виправити таку ситуацію, тим більше, що через нашу область проходить багато міжнародних транспортних коридорів, за його словами, у 2007 році лише на ремонт міжнародних трас області планують виділити щонайменше мільярд гривень. Це значно більше, аніж перепало Львівській області цьогоріч, коли загалом на ремонт доріг виділили лише 140 млн грн.
Насамперед, як повідомив Володимир Демішкан, ремонтуватимуть міжнародну трасу Львів-Київ, на ділянках Львів-Рівне та Львів-Житомир. Зокрема, на ділянці Львів-Рівне будуватимуть дорогу першої категорії, а також проводитимуть капремонт тих ділянок траси Львів-Київ, які вже мають першу категорію. Ці ремонтні роботи, як наголосив Демішкан, планують закінчити вже до кінця 2007 року.
Пріоритетним завданням Служби автомобільних доріг Львівщини на наступний рік, як наголосив голова ДК „Укравтодор”, є капремонт основних ділянок міжнародної траси Львів-Київ, яка має бути закінчена і здана до Дня дорожника у 2007 році.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ