Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині біля кожного храму чергуватимуть поліціянти

Поблизу кожного храму, де проводитимуться Великодні богослужіння, чергуватимуть правоохоронці, особовий склад поліції Львівщини переведений на посилений варіант несення служби, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

«Основне, на що звертатимуть увагу поліцейські – це попередження порушень публічного порядку під час Великодніх свят та в обливаний понеділок. Правоохоронці нестимуть службу біля кожного храму, а також у місцях скупчення людей у Львові та в області. Збільшено кількість слідчо-оперативних груп для якнайшвидшого реагування на злочини та правопорушення, також у посиленому режимі працюють вибухотехніки та кінологи, аби швидко реагувати на виявлення небезпечних та підозрілих предметів», - розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області підполковник поліції Андрій Таран.

Окрім того, поліцейські спільно з органами місцевого самоврядування реагуватимуть на можливі порушення громадського порядку на кладовищах.

Правоохоронці звертаються до усіх мешканців Львова та області з проханням бути взаємоввічливими та толерантними один до одного. Не порушуйте громадський порядок, а у випадку, якщо станете очевидцем скоєння злочину чи правопорушення, негайно звертайтесь до поліцейських або телефонуйте на оперативну лінію 102.

"Також не забувайте під час поїздок дотримуватись Правил дорожнього руху, та в жодному разі не сідайте за кермо напідпитку. Веселих свят!", - бажає львівська поліція. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ