Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині борються з дитячою безпритульністю

Голова Дрогобицької райдержадміністрації Михайло Кравець підписав розпорядження “Про Програму подолання дитячої безпритульності та бездоглядності у Дрогобицькому районі на 2006-2010 роки”.

Основна мета програми - формування комплексного розв’язання проблем первинної та вторинної профілактики безпритульності, бездоглядності та жебрацтва серед дітей шляхом створення для них належних умов життя, відновлення та зміцнення сімейних відносин. Про це повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики ЛОДА.
Як повідомив начальник управління у справах неповнолітніх Володимир Лис, кількість безпритульних та бездоглядних дітей у Львівській області поступово зменшується.
У червні цього року було підписано обласну програму подолання дитячої безпритульності.
Загалом по Львівській області за підсумками першого півріччя внаслідок проведення   487 рейдів було виявлено 552 безпритульних дітей, з них 49 дітей – дошкільного віку, 480 учнів, 23 – тих, які  не працюють (просять милостиню). З них 18 дітей вживали алкоголь, 3 – наркотичні речовини. Обстежено 342 неблагополучні сім’ї, і з них було вилучено 101 дитину. Притягнено до відповідальності 3 посадових осіб і 149 батьків.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ