Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині четверо молодиків з ножем напали на таксиста

1/3
Четверо мешканців Пустомитівського району, погрожуючи ножем таксисту, заволоділи автомобілем та грошима, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 20 серпня, о 3.20 до поліції звернувся 31-річний мешканець Яворівського району. Чоловік повідомив, що при в’їзді у село Суховоля четверо невідомих, погрожуючи ножем, заволоділи його автомобілем «Фольксваген Бора» та грошовими коштами в сумі 1 200 гривень.

Відразу було введено оперативний план «Перехоплення». Орієнтування на автомобіль було розіслано усім підрозділам поліції Львівщини, а також повідомлено громадськість.

Близько 7.30 викрадений автомобіль був виявлений у селі Зимна Вода на Пустомитівщині. Водій на вимогу працівників патрульної поліції не зупинився та намагався втекти. Правоохоронці наздогнали транспортний засіб та затримали двох зловмисників, котрі перебували в автомобілі.

Інших двох причетних до нападу працівники поліції затримали в одному з готелів поблизу Львова. Усі вони – мешканці Пустомитівського району віком 19-34 роки.

Правоохоронці встановили, що в центрі Львова зловмисники підсіли в таксі і замовили поїздку в місто Городок. У селі Суховоля вони попросили таксиста зупинитись і, приставивши ніж до його обличчя, заволоділи автомобілем, а також документами та грошима. Скориставшись нагодою, водій вистрибнув з машини та втік.

«Нападників вдалося затримати завдяки злагодженій роботі усіх підрозділів поліції Львівщини, а також небайдужих громадян. Зараз правоохоронці проводять першочергові слідчі дії, вилучено всі речові докази, призначено експертизи. Щодо зловмисників вирішується питання про їхній арешт», – розповів тимчасово виконуючий обов’язки начальника Головного управління Нацполіції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

За цим фактом відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст.187 (розбій) та ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі від семи до десяти років із конфіскацією майна. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ