Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині чоловік на підпитку в присутності дітей знущався над жінкою

За вчинення домашнього насильства щодо своєї дружини суд призначив мешканцю Стрийщини 200 годин громадських робіт. Про це сьогодні, 23 березня, повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
фото ілюстративне

Як встановили поліцейські під час досудового розслідування, 41-річний чоловік упродовж восьми місяців влаштовував вдома конфлікти, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння. Він погрожував жінці, ображав її та принижував. Усе це відбувалося в присутності їхніх малолітніх дітей. 

Розглядаючи заяви потерпілої, дільничні офіцери поліції щоразу вживали заходи, передбачені Законом України "Про протидію та запобігання домашньому насильству", щоб убезпечити жінку та її дітей. Для припинення насильства правоохоронці виносили тимчасові заборонні приписи. Неодноразово суд притягував сімейного кривдника до адміністративної відповідальності.  

Однак, жінка знову звернулася у Стрийський відділ поліції із заявою про насильство. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 126 -1 (домашнє насильство) Кримінального кодексу України та, провівши досудове розслідування, скерували обвинувальний акт на розгляд суду. 

Стрийський міський районний суд визнав мешканця району винним у вчиненні домашнього насильства та призначив йому покарання у вигляді 200 годин громадських робіт. Вирок вступив у законну силу. 
Правоохоронці вкотре наголошують! Якщо ви стали жертвою домашнього насильства, не мовчіть, повідомляйте про це на оперативну лінію 102. 

Нагадаємо, що сьогодні Гал-інфо розповідало про те, що чому у Львові закрили всі невеличкі будівельні магазини?

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ