Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині дільничні завітають у кожне помешкання

На Львівщині розпочалася операція «Візит». Щоб запобігти злочинам та посприяти їх якнайшвидшому розкриттю, дільничні протягом місяця завітають у кожне помешкання, – повідомила прес-служба ГУ МВСУ у Львівській області.

З десятого листопада по десяте грудня дільничні інспектори завітають у кожне помешкання, до сільських та селищних рад, житлово-комунальних організацій та різноманітних підприємств.

Під час відвідин кожному залишать візитну картку з контактними телефонами опорних пунктів та чергових частин і пам’ятками на правову тематику.

Особливу увагу приділятимуть візитам помешкань людей похилого віку. Адже саме вони часто стають жертвами злочинів.

Інформаційні листівки з місцезнаходженням дільничних пунктів міліції, годинами прийому та контактними телефонами розмістять і у магазинах, поштових відділеннях, аптеках та медичних закладах.

Такі відпрацювання проходять з певною періодичністю. І, як показує практика, є доволі ефективними.

Так, уже у перший тиждень операції «Візит» дільничні інспектори міліції Буського райвідділу затримали двох чоловіків, які вчинили крадіжку.

Сімнадцятого листопада до працівників міліції Буська звернувся місцевий мешканець. Чоловік розповів, що хтось зламав замок його гаража та викрав звідти п’ять електродвигунів вартістю 31 тисяча 500 гривень.

Буським дільничним інспекторам вдалося встановити, що крадіжку скоїли двоє 32-річних місцевих мешканців. Того ж дня їх затримали. Зараз чоловіків перевіряють на причетність до інших злочинів та вирішують питання про порушення кримінальної справи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ