Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині дітям із прийомних сімей та дитбудинків організували літній табір

Упродовж 6 - 10 червня громадська організація "Care in Action – Турбота в дії" організовує безкоштовний відпочинок у таборі для дітей із прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу. Про це повідомив начальник служби у справах дітей Львівської облдержадміністрації Володимир Лис.
Львівська ОДА

Для 130 вихованців дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей Львівської області, а також їх прийомних батьків і вихователів члени цієї організації спільно з волонтерами організували масу пізнавальних, веселих, оригінальних ігор. Окрім того, на території готельно-відпочинкового комплексу "Бухта Вікінгів" учасники табору мають змогу покататись на велосипедах, спробувати свої сили на канатній лазанці, пограти у футбол та волейбол, а також покататись на конях.

Варто зазначити, що служба у справах дітей співпрацює  з ГО "Care in Action – Турбота в дії" у реалізації ще декількох проектів, а саме: соціального розвитку дитини "РАЗОМ", персонального наставництва "Ангел – охоронець", проекті КРОК, а також допомоги та підтримки сімей у кризових ситуаціях, прийомних сімей та ДБСТ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ