Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині до 10 років загрожує водієві через смерть неповнолітніх

Як повідомили 23 червня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, слідчі скерували до суду обвинувальний акт щодо водія, причетного до смертельної ДТП на Львівщині.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що 23 червня 2019 року, близько 18.30, в одному з сіл Бродівського району, водій автомобіля "ВАЗ-2106", 21-річний місцевий мешканець, виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з мопедом "Вайпер".

Внаслідок ДТП водій мопеда, 16-річний мешканець одного з сіл району, загинув на місці події, двоє його тринадцятирічних пасажирів-односельчан були госпіталізовані. Один з них від отриманих травм помер у лікарні. Окрім того, тілесні ушкодження отримали четверо пасажирів "Жигулів" - усі мешканці Бродівського району віком від 17 до 25 років.

Співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини повідомили водію автомобіля про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування завершене. 22 червня слідчі скерували обвинувальний акт на розгляд суду. Максимальне покарання, що загрожує водію-винуватцю ДТП - позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ