Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Львівщині до поліції надійшло понад 1900 повідомлень від громадян щодо виявлених підозрілих осіб

На оперативну лінію 102 надійшло понад 1900 повідомлень від громадян щодо виявлених підозрілих осіб, автомобілі, залишені без нагляду предмети, дрони, а також правопорушення. Усі ці повідомлення опрацьовані. Про це інформує Поліція Львівської області.

Поліцейські Львівщини спільно з співробітниками інших правоохоронних структур, нацгвардійцями та бійцями територіальної оборони в посиленому режимі патрулюють вулиці Львова та інших населених пунктів області, несуть службу на блокпостах.

На блокпостах поліцейські спільно з нацгвардійцями та бійцями тероборони перевіряють документи в громадян та, у випадку необхідності - транспортні засоби. Просимо водіїв неухильно дотримуватись правил проїзду блокпостів та виконувати вказівки правоохоронців.

На території Львова та області й надалі проводяться спільні заходи для протидії воєнним загрозам, недопущенню мародерства. Щодня на Львівщину прибуває значна кількість вимушених біженців з інших регіонів України, де відбуваються інтенсивні бойові дії - тут вони отримують допомогу.

Також нагадуємо громадянам про те, що ворог веде проти нас ще й інформаційну війну. Перевірте свої пости у соціальних мережах та видаліть звідти будь-яку інформацію, яка могла б стати у пригоді ворожим диверсантам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ