Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині дорожчає масло і дешевшає цукор

Моніторинг цін на основні споживчі товари на продовольчих ринках області, проведений Державною інспекцією з контролю за цінами у Львівській області, засвідчує про підвищення роздрібних цін на м'ясо свинини на 1,4%, крупу гречану - на 1,2%, масло – 2,4%, яйця – на 1,2% та капусту – на 5,5%. При цьому, спостерігалось зниження середніх роздрібних цін на м'ясо яловичини на 0,6%, м'ясо птиці - на 1,4%, сало - на 1,3%, цукор-пісок - на 3%, рис - на 1,4% та буряк, цибулю, моркву – від 4,4 до 10%.
На підприємствах торгівлі підвищення роздрібних цін відбулось на борошно пшеничне в/г – на 2%, масло – 1,9%, яйця – на 2,2%, цукор-пісок - на 0,5% та крупу гречану - на 11,8%. При цьому, спостерігалось зниження середніх роздрібних цін на м'ясо птиці на 1,1% та рис - на 0,7%. Повідомили в прес-службі ЛОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ