На Львівщині дорожчають продукти
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині дорожчають продукти

На продовольчих ринках області за період з 28 січня по 4 лютого 2010р. зафіксовано підвищення середніх цін цукор-пісок - на 3%, картоплю - на 7,2%, капусту - на 27,5%, моркву - на 4,2%, буряк - на 27,3%, цибулю - на 20%, - повідомили в Держаній інспекції контролю за цінами у Львівській області.

 

На продовольчих ринках м. Львова станом на 04.02.10 середній рівень цін наступний: яловичина - 37,12грн/кг, свинина - 39,03грн/кг, сало -23,08грн/кг, птиця -17,20грн/кг, цукор-пісок 10,30грн/кг.

 

На підприємствах торгівлі за період з 28 січня по 4 лютого 2010р. зафіксовано підвищення середніх цін на молоко 2,5% - на 14,7%, сметану 20% - на 4,6%, масло - на 1%, олію - на 2,3%, цукор - на 6,8%, крупу гречану - на 5,2%, крупу манну - на 1,0%, рис - на 1,3%.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ
Загрузка...