Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині двох бізнесменів засудили на 5 років за ухиляння від сплати податків

Суд одного з районів Львівської області розглянув кримінальну справу, яка скерована до суду слідчим відділом податкової міліції ДПА у Львівській області з обвинувачення гр. «С» та «В» у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 212, ч. 2 ст. 366, ч. 5 ст. 191 КК України. Громадян «С» та «В» засудили до 5 років позбавлення волі. Повідомила прес-служба ДПА у Львівській області.

  

За словами начальника слідчого відділу податкової міліції ДПА у Львівській області Михайла Шукоста, громадянин «С», працюючи на посадах керівника двох приватних підприємств, разом з громадянином «В» в період з травня 2002-го по березень 2003 років, здійснював фінансово-господарську діяльність, використовуючи підроблені документи. Таким чином вони умисно ухилилися від сплати податків на суму 335 тис. грн, а також заволоділи коштами на суму майже 30 тис. грн.

 

Вироком суду гр. «С» та «В» визнано винними у вчинені злочинів – з умисного ухилення від сплати податків, службовому підробленні документів та зловживанням службовим становищем. Їм призначено покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з обліком і обслуговуванням товарно-матеріальних цінностей на строк  три роки, із встановленням іспитового строку тривалістю два роки.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ