Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині двоє хлопців потрапили під колеса іномарки

Цієї неділі близько третьої години ночі на Львівщині двоє юнаків потрапили під колесами іномарки «Mercedes-Benz». За попередніми даними, водій автомобіля був напідпитку, а пішоходи - раптово вийшли на дорогу та були в одязі без світловідбиваючих елементів, повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Автопригода трапилась у Кам’янка-Бузькому районі неподалік села Вислобоки. Там під колесами іномарки «Mercedes» травмувалися двоє пішоходів. За кермом автівки був 25-річний мешканець Кам’янка-Бузького району. Чоловік прямував у напрямку Львова. За попередньою інформацією, водій керував авто у стані алкогольного сп’яніння.

21-річні хлопці йшли у попутному напрямку, були в одязі без світловідбивачів. За попередніми даними, юнаки раптово вийшли на проїзну частину дороги.

У результаті автопригоди пішоходи отримали тілесні ушкодження. Їх доправили до лікарні. У одного з хлопців – садна обличчя, у іншого - закрита черепно-мозкова травма та рвані рани.

Державтоінспекція закликає пішоходів не легковажити власною безпекою, повсякчас дотримуватися Правил дорожнього руху, а у темну пору доби – носити одяг зі світловідбиваючими елементами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ