Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині двоє киян намагались скинути патрульний автомобіль з дороги

28 грудня на Львівщині двоє киян на «Ауді А8» польської реєстрації намагались скинути патрульний автомобіль з дороги, – повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Під час несення служби інспектори ДПС ДАІ у селі Рудники Миколаївського району Львівщини на дорозі сполученням Пісочне - Борислав – Трускавець за перевищення швидкості намагалися зупинити автомобіль «Ауді А8» польської реєстрації.

На вимогу інспекторів ДАІ про зупинку, за допомогою жезла, свистка та проблискових маячків, водій автівки не відреагував, а натомість збільшив швидкість та поїхав у сторону дороги Київ-Чоп.

Порушника почали наздоганяти інспектори ДАІ. На перехресті автодороги Київ-Чоп водій переслідуваного автомобіля повернув праворуч та поїхав у напрямку до міста Стрия. При переслідуванні водій «Ауді А8» почав перешкоджати попутнім та зустрічним транспортним засобам, а також намагався скинути з дороги патрульний автомобіль.

Побачивши, що втекти не вдається, водій «Ауді» різко загальмував, розвернувся та почав втікати в сторону до міста Миколаїв. На зворотному шляху він звернув з автодороги Київ-Чоп та зупинився. Після цього з автомобіля вибіг водій та пасажир і заховались у лісосмузі.

Працівники Державтоінспекції Миколаївського району спільно з працівниками райвідділу міліції затримали водія та пасажира цього автомобіля – 20-річного та 26-річного жителів міста Фастів Київської області. Після затримання, автомобіль і порушників було доправлено до Бориславського райвідділу міліції для з’ясування усіх обставин у цій справі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ