Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині готуються до 57 Чемпіонату Європи з автомодельного спорту-2008

17 січня у Стрию відбулося засідання оргкомітету з проведення в місті 57 Чемпіонату Європи з автомодельного спорту у липні-серпні 2008 р. Про це в коментарі «Гал-info» повідомив завідувач відділу фізичної культури і спорту Стрийської міської ради Василь Коханчик.
 «Це було наше перше організаційне засідання, упродовж якого ми визначалися із першочерговими заходами, а також кожен член оргкомітету отримав завдання для вдалого проведення Чемпіонату. Зокрема, розглядали питання підготовки кордодрому і стадіону «Сокіл», на якому він розташований, питання розміщення учасників та їх забезпечення медикаментозними засобами і харчуванням, організацію проведення відкриття та закриття чемпіонату, а також зустрічі учасників з населенням. Сам чемпіонат триватиме з 27 липня по 3 серпня 2008 року. Ми подали інвестиційний проект в облдержадміністрацію, щоб отримати 50 тисяч гривень на підготовку до проведення чемпіонату», - говорить Василь Коханчик.
Як він зазначив, такий чемпіонат відбуватиметься вперше на теренах України. У ньому, крім нашої держави, братимуть участь ще 15 країн, серед яких: Росія, Білорусь, Литва, Латвія, Польща, Швеція, Великобританія, Норвегія, Австрія та інші.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ