Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині готуються до акції «Майбутнє лісу – в наших руках»

Перший заступник голови облдержадміністрації Мирослав Сеник провів нараду з питань підготовки до проведення Всеукраїнської акції „Майбутнє лісу - у наших руках”, яка проходитиме на теренах області з 10-го до 15-те квітня. Про це повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

За словами Анатолія Дейнеки, начальника управління лісового господарства області, акція має привернути увагу громадськості до проблем лісового господарства Львівщини. Адже хоча третину території області займають саме лісові угіддя, у лісовому господарстві регіону працюють лише сім тисяч осіб. Таким чином акція дасть змогу ознайомити молодь із сучасними проблемами лісу. Насамперед саме школярі та студенти посадять сто тисяч саджанців. Водночас у школах Львівщини пройдуть тематичні уроки та конкурси, присвячені темі примноження та збереження лісів.
З метою профорієнтації, для випускників та учнів старших класів будуть проведені дні „відкритих дверей” у Львівському лісотехнічному інституті та інших навчальних закладах, де готують працівників лісового господарства. За підсумками наради Мирослав Сеник наказав підготувати доручення для керівників держрайадміністрацій, які мають забезпечити організаційну підготовку до проведення акції „Майбутнє лісу – в наших руках”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ