Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

На Львівщині карантин продовжили ще на тиждень

Карантин на Львівщині продовжили до 19 червня. Про це 12 червня повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської обласної ради.
Фото Олена Ляхович

Показники захворюваності на Covid-19 не дозволяють послабити карантинні обмеження в області. Відтак, карантин у регіоні продовжили ще на тиждень.

Відповідне рішення ухвалили сьогодні, 12 червня, під час засідання комісії ТЕБ та НС.

Постанова Кабміну передбачає три критерії, за якими можна послаблювати карантин. Львівщина попадає під послаблення лише по двох. По інцидентності область не проходить межу, за якою можна пом’якшувати карантин.

На Львівщині стабільно високі цифри госпіталізованих хворих.За попередню добу з підозрою на коронавірус госпіталізували 61 особу.

178 - у Львівській обласній інфекційній лікарні, 97 - в Центрі легеневого здоров'я, 63 - у 8 міській клінічній лікарні, 54-  у 1 МКЛ, 107 - у Госпіталі ветеранів війни та репресованих, 50 - у Стрийській міській лікарні, 27 у Кам'янка-Бузькій лікарні, 11 - в Стебницькій міській лікарні, Сокальська ЦРЛ - 15 осіб.

48 людей перебувають на лікуванні у відділенні реанімації. 14 - на ШВЛ. Підтверджено методом ПЛР наявність коронавірусу за добу у 109 мешканців Львівщини. За увесь час COVID-19 підтверджено у 2526 осіб. Заперечено у 10864 людей. Померло 92 особи Одужали від коронавірусної інфекції 598 осіб.

Наступне засідання, на якому розглянуть можливе послаблення карантинних заходів, відбудеться 19 червня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ