Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині керівник філії держпідприємства вимагав 30 тис. дол. хабара за влаштування на посаду керівника районної філії

У Львівській області працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили начальника регіональної філії державного підприємства, котрий вимагав 30 тисяч доларів США хабара від місцевого мешканця за сприяння в призначенні його на посаду інспектора одного з районних відділів зазначеної філії, – повідомили в прес-центрі Міністерств внутрішніх справ України.

 

Підозрюваного затримано під час отримання частини хабара в сумі 10 тисяч доларів США. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368  (одержання хабара) КК України.

 

Нагадаємо, 3 березня, у Львові за підозрою у вимаганні хабаря в 30 тис. доларів було затримано директора Львівської регіональної філії Центру державного земельного кадастру. Про це під час прес-конференції заявив прокурор Львівської області Олексій Баганець.  За його словами, керівника обласного земельного кадастру було затримано під час передачі йому частини хабара у розмірі 10 тис. доларів. Затриманий вимагав гроші від хабародавця за призначення його керівником районного відділу земельного кадастру. Порушено кримінальну справу. Львівську регіональну філію, за даними офіційного сайту Центру державного земельного кадастру, очолює Стасишин Володимир Романович.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ