Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині колишній зек примушував 15-річну дочку займатися сутенерством

Шокуючий злочин було виявлено та розкрито під час загальнодержавних оперативно-профілактичних заходів «Канікули», які проводилися з 22 по 31 жовтня цього року під час осінніх канікул школярів. Колишній зек змусив свою 15-річну дочку займатися сутенерством. Для надання секс-послуг брали дівчаток зі школи-інтернату.

Як повідомили сьогодні, 1 листопада, в Департаменті по зв'язках з громадськістю МВС України, 15-річна дівчина навчалася у 8 класі школи-інтернату для дітей сиріт та дітей, які залишилися без батьківської опіки, оскільки тільки в цьому році батько звільнився з місць позбавлення волі.

Злочинна діяльність, яка призвела дорослого чоловіка за грати (торгівля наркотиками), здалася батькові невигідною, він втратив коло клієнтів. Тому 38-річний кримінальник вирішив заробити на наданні сексуальних послуг, але не звичайних.

Запросивши дочку жити додому, він схилив її до участі у сутенерстві.

Батько запропонував дочці шукати дівчат зі свого оточення для надання сексуальних послуг. Дівчина, побоюючись батька, запропонувала своїй старшій подрузі зайнятися проституцією під прикриттям її батька, повідомили в міліції.

Через деякий час у поле зору транспортної міліції потрапила людина, яка, крім сексуального «бізнесу», мріяла про більш прибутковий наркобізнес, що і призвело оперативних працівників до кримінального ланцюжка: батько - дочка - неповнолітня представниця сексуальної індустрії.

Зараз батько неповнолітньої заарештований. Стосовно нього порушено кримінальну справу за кількома статтями Кримінального кодексу України.

Хочеться сподіватися, що слідчі не тільки розберуться у злочинній діяльності звідника, але і досліджують виховний процес у школі-інтернаті, участь вихователів, психологів, які працюють у навчальному закладі. Запрошення брати участь у сексуальному бізнесі надходило багатьом ученицям і навряд чи про це не чули особи, які мають попереджати правопорушення серед підлітків, кажуть у Департаменті МВС.

Крім того, міліція встановлює і клієнтів наданих сексуальних послуг, оскільки і для них передбачено притягнення до відповідальності, передає Репортер.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ