Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині кожне третє будівельне підприємство – без роботи

Будівельні підприємства області за два місяці 2009р. виконали власними силами будівельних робіт на 218,9 млн. грн., що на 48,6% менше, ніж у січні-лютому 2008р, -- повідомляє управління Державного комітету статистики у Львівській області.
Спад обсягів виконаних будівельних робіт в області обумовлений скороченням на дві третини обсягів з будівництва доріг, вдвічі – з будівництва будівель, а також з прокладання трубопроводів, ліній зв’язку та енергопостачання, на 26,2% – з будівництва промислових об’єктів. Також на 57,8% скоротилися обсяги робіт із завершення будівництва, на 57,1% – з установлення інженерного устаткування будівель та споруд. П’яту частину від загального обсягу будівельних робіт виконали підприємства, що здійснюють розвідувальне буріння та свердління, і скоротили обсяги більш, ніж на третину.
Упродовж січня-лютого 2009р. не працювало кожне третє будівельне підприємство області. Серед тих, що працювали, 70% зменшили обсяги робіт у порівнянні з січнем-лютим попереднього року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ