Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині КРУ виявило незаконні витрати коштів, спрямованих на ліквідацію наслідків повені у сумі майже 160 тисяч гривень

Контрольно-ревізійне управління у Львівській області для забезпечення цільового використання бюджетних і благодійних коштів, що надійшли на ліквідацію наслідків липневої стихії, провело ряд контрольних заходів в розпорядників коштів. Загальна сума незаконних витрат, виявлених працівниками управління за станом на 25 листопада, склала майже 160 тисяч гривень – про це повідомили у прес-службі КРУ у Львівській області.

Зокрема, понад 71 тисяча гривень незаконних витрат встановлено в Управлінні праці та соціального захисту населення Стрийської райдержадміністрації. Управлінням виплачено допомоги громадянам, яких комісіями органів місцевого самоврядування безпідставно віднесено до ІІІ категорії постраждалих сімей; батькам, діти яких навчаються заочно, а також надано пільги на померлих осіб. На сьогодні 10 особам відшкодували 38,8 тисяч гривень незаконних видатків.

Аналогічно під час ревізії, проведеної в Управлінні праці та соціального захисту населення Турківської райдержадміністрації встановлено фінансові порушення на 49 тисяч гривень. Цю суму склали безпідставно виплачені допомоги 13 жителям Турки через неправильне визначення комісіями категорій сімей, які постраждали від повені.

Матеріали ревізій передано відповідно у Стрийську міжрайонну прокуратуру та Турківський районний відділ міліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ