Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині ліквідовують наслідки буревію

Вже завершено відновлення покрівель приватних житлових будинків у селах Підгайчики Самбірського району та Велика Горожанка Миколаївського району. Також полагоджено дах сільської ради с. Поздимир та спортивного залу навчально-виховного комплексу с. Миколаїв Радехівського району. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА з посиланням на директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА Олексія Титаренка.

“Станом на сьогодні залишається відновити покрівлі п'яти будинків. Зокрема , Самбірської дитячої музичної школи, гуртожитку у м. Новий Калинів Самбірського району, складського приміщення агрофірми “Горуцька” у с. Гірське Миколаївського району та  двох приватних будинків в cелах Криниця Миколаївського району та в с. Журатин Буського району”, - розповів О. Титаренко.

Він додав, що за умови доброї погоди ці будівлі будуть відновлені вже до кінця цього тижня за винятком гуртожитку м. Новий Калинів, де сильний порив вітру зірвав дах разом iз кроквами.

Нагадаємо, через несприятливі погодні умови у ніч з 10 на 11 січня (пориви вітру 15-20 м/с, в окремих районах до 23 м/с) на території м. Самбора та окремих населених пунктів Буського, Миколаївського, Радехівського та Самбірського районів області були пошкоджені покрівлі 9 об'єктів:

житлових будинків комунальної власності – 1;

приватних житлових будинків – 3;

об'єктів соціальної інфраструктури – 3;

адміністративних будівель – 1;

підприємств – 1.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ