Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На Львівщині людей Януковича «пресують»

Незаконно, в тому числі з використанням спецслужб, ведеться стеження за членами штабу Віктора Януковича на Львівщині. Я маю докази, які оприлюдню після виборів, щоб не підставляти беззахисних людей. Прийде час і ті, хто замовив стеження, будуть нести відповідальність. Про це сьогодні, 1 лютого, під час прес-конференції заявив голова виборчого штабу Віктора Януковича на Львівщині, народний депутат України Петро Писарчук.

 

За його словами, за останній тиждень на Львівщині було вчинено кілька вандальних актів проти штабів Віктора Януковича. Так, у Дрогобичі було розгромлено штаб Януковича, у Золочівському районі було підпалено кафе керівника штабу Ігора Гриньківа.

 

Крім того, як зазначив Петро Писарчук, на членів ДВК від Віктора Януковича у Самбірському та іншому районах області чиниться тиск, щоб вони відмовлялися працювати у виборчих комісіях від цього кандидата у другому турі.

 

«Проти такої демократії я буду боротися всіма фібрами своєї душі. Вона для того, щоб зберегти себе при владі вдалася до більшовицьких методів боротьби – ображати, обпльовувати, оббріхувати. Це методи 1937 року», – наголосив Петро Писарчук..

 

Також нардеп закликав виборців прийти на вибори і проголосувати. БЮТ намагається маніпулювати, як більшовики, шукає ворогів, щоб мобілізувати народ на боротьбу.

 

За словами Петра Писарчука, квоти Віктора Януковича у ДВК на Львівщині заповнені на 100%. Регіонали бояться зриву виборів, у якому зацікавлена Тимошенко та оточення Ющенка, що хоче ще кілька місяців залишатися на Банковій.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ