Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині мотоцикліст не впорався з керуванням: він у комі

Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
1/2
Як повідомили 10 серпня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, у неділю, 9 серпня, один мотоцикліст загинув, ще один перебуває у комі.

Як попередньо встановили правоохоронці, 9 серпня близько 1.30 у селі Демня Миколаївського району 63-річний львів’янин, керуючи мотоциклом "Ява", здійснив наїзд на бордюр, після чого зіткнувся з деревом. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

У той самий день близько 12.30 на автодорозі "Сколе-Славське" у селі Гребенів Сколівського району 32-річний мешканець одного з сіл району, входячи у поворот, не впорався з керуванням мотоциклом "Мустанг", з’їхав на узбіччя та перекинувся. З тілесними ушкодженнями та у стані коми він госпіталізований у реанімацію. Також встановлено, що чоловік не користувався мотошоломом.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводяться розслідування.

На Львівщині поліцейські проводять комплексні профілактичні заходи з метою зменшення аварійності. Був проведений ретельний аналіз стану автомобільних доріг області з визначенням місць концентрації ДТП, їх причин та наслідків. З врахуванням результатів цього аналізу було збільшено кількість екіпажів поліції, задіяних до нагляду за безпекою дорожнього руху на автомобільних дорогах Львівщини.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, велосипедист та два мотоциклісти загинули в ДТП на Львівщині.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ