Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині на 5,4% збільшилося виробництво м’яса та на 2,4% - яєць

Протягом першого півріччя 2006 у  тваринництві йшла  тенденція до  скорочення поголів’я худоби. В усіх категоріях господарств на 1 липня 2006 року порівняно з аналогічною датою 2005 року скоротилось поголів’я великої рогатої худоби на 5,1%, у тому числі  на 8,3% корів і на 7,2% овець та кіз. Водночас на  6% зросло поголів’я свиней і на 11,2% птиці всіх видів. Скорочення поголів’я спостерігалось, в основному, у господарствах населення. У сільськогосподарських підприємствах відбулося скорочення лише поголів’я великої рогатої худоби; поголів’я овець та кіз було на рівні I півріччя 2005 року.

В усіх категоріях господарств за I півріччя 2006 року вироблено 60,2 тисячі тонн м’яса (реалізовано худоби і птиці на забій у живій вазі); 446 тисяч тонн молока, 312,4 мільйона штук яєць. Порівняно з  I півріччям 2005 року збільшилося виробництво м’яса (на 5,4%) та яєць (на 2,4%), проте виробництво молока зменшилося на 2,3%. Сільськогосподарські підприємства наростили виробництво м’яса та яєць, але зменшили виробництво молока. Господарства населення скоротили виробництво усіх основних видів продукції тваринництва. Про це “Гал-info” повідомили  в   головному управлінні статистики у Львівській області.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ
Загрузка...