Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині на одну особу припадає 888 гривень реалізованих споживчих товарів

У Львівській області збільшуються обсяги продажу у торгівлі. За перший квартал 2006 року населенню продано споживчих товарів на 2,3 мільярда гривень, що за порівнянними цінами на 25,2% більше, ніж у першому кварталі 2005 року.

Обсяг роздрібного товарообігу підприємств торгівлі та ресторанного господарства у за цей час становив 1,4 мільярда гривень і збільшився порівняно з відповідним періодом  2005 року за порівнянними цінами на 21,2%.
У задоволенні споживчого попиту населення у товарах значне місце належить ринкам. На організовані ринки у першому кварталі 2006 року припадало 19,4%  від загального обсягу продажу споживчих товарів.
Збільшується обсяг виторгу підприємців-фізичних осіб, що мають мережу роздрібної торгівлі та ресторанного господарства: у першому  кварталі 2006 року частка його в загальному обсязі продажу становила 15% , тоді як минулого року – 14%.
У загальному обсязі продажу споживчих товарів оборот підприємств ресторанного господарства займав лише 2,5% , проте  зріс порівняно з минулим роком  на 10,9% .
За перший  квартал 2006 року  з на одну особу припадає  888 гривень реалізованого товару, з яких 689 гривень витрачено у роздрібній торгівлі, 199 гривень - на організованих і неформальних ринках. Про це повідомили  “Гал-info” в   головному управлінні статистики у Львівській області.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ