Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині найгірша ситуація з розкриттям автокрадіжок, порівняно з іншими областями України — головний міліціонер області

На Львівщині, порівняно з іншими областями України, склалася найгірша ситуація з розкриттям злочинів, пов’язаних з незаконним заволодінням транспортними засобами — про це сьогодні під час брифінгу повідомив начальник ГУ МВС України у Львівській області Василь Пісний. За його словами, найчастіше викрадають автомобілі марки «Oktavia» та «DEO».
«Вчора я представив нового керівника львівської міліції. Сподіваюся, він зробить все для того, щоб покращити ситуацію у Львові з розкриттям автомобільних крадіжок. Міліція повинна зробити все для того, щоб таких незаконних заволодінь автомобліями було якомога менше. Тому потрібно викрити осіб, які цим займаються», – зазначив головний правоохоронець області.
Нагадаємо, працівники ГУ МВС України у Львівській області викрили у Львові автовідстійник у корпоративному гаражі «Сихів», що на вулиці Антонича. Правоохоронці виявили і вилучили у цьому відстійнику чотири автомобілі та автозапчастини, що в цілому складає 17 автомобілів.
До злочинного угрупування входить 5-6 осіб, двоє з них затримали.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ