Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині не вистачає виборчих урн

Виборцям доведеться шукати себе у двох списках, окремо до Верховної Ради та до місцевих рад. При цьому списки не є ідентичними через велику кількість невідповідностей —  про це заявив голова правління ЛОГО КВУ Роман Кошовий.
За його словами, уточнення списків виборців відбувається комісіями незадовільно. А близько 7% дільниць взагалі не отримали списків виборців. „Робочі групи передали до ЦВК нормальні виправлені списки, проте на якомусь етапі з невідомих причин у списках з’явилася маса помилок”, — підкреслив Роман Кошовий. Зокрема, хрестоматійними помилками є відсутність адресу виборця, не включення в списки, а головне, як наслідок, розбіжності у кількості виборців, які включені до списків по загальнонаціональному окрузі і до місцевих виборів. 
КВУ прогнозує на виборах у Червонограді, Львові і Дрогобичі великі черги в дільницях, що пов’язано із пошуком в двох списках, з великою кількістю бюлетенів, а також з обмеженою кількістю виборчих урн. Зокрема, на разі бракує близько 900 скриньок для голосування, що становить 7% від загальної кількості скриньок на Львівщині.  
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ