Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині нетверезі водії цьогоріч скоїли понад шість сотень ДТП

На базі Львівського обласного медичного центру превенції та терапії узалежнень, що на вулиці Кульпарківській, 95 уже шість місяців працює кабінет для проведення медичних оглядів водіїв. Про це повідомили 10 грудня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

За півроку місяців роботи у кабінеті провели 1138 оглядів нетверезих водіїв.

Переважна більшість обстежених водіїв перебувала у стані наркотичного сп’яніння. Таких водіїв виявилось 189, алкогольне сп'яніння зафіксували у 131 водія, іще п’ятеро водіїв перебували під дією як алкоголю, так і наркотиків.

Кабінет працює цілодобово, у ньому чергують позмінно бригади, що складаються із 7 лікарів та 6 медсестер. На роботу кабінету скерували 867 тисяч гривень.

Огляд водіїв роблять у присутності поліції.

За інформацією Патрульної поліції Львівської області, станом на початок грудня на території області трапилася 615 ДТП за участі нетверезих водіїв, з них 91 аварій з постраждалими, в яких загинуло семеро осіб і травмовано 124 осіб. 97% нетверезих водіїв – чоловіки.

На території Львівщини поліцейські за 11 місяців склали 2900 протоколів на нетверезих водіїв. Більшість порушень на дорозі скоюють п’яні водії у віці до 35 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ