Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині обговорять екологічні проблеми від діяльності гірничо-хімічних підприємств

4 грудня на доручення сесії Львівської обласної ради департамент екології та природних ресурсів Львівської ОДА організовує форум щодо розгляду екологічних проблем від діяльності гірничо-хімічних підприємств на території Львівської області та шляхи їх вирішення. Про це повідомив 24 листопада на засіданні постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської обласної ради голова комісії Олексій Балицький, повідомила прес-служба ЛОР.

До участі у цьому форумі організатори запрошують науковців, представників органів місцевого самоврядування, міністерств, органів виконавчої влади, керівників гірничо-хімічних підприємств.

Під час форуму розглянуть техногенно-екологічну ситуацію на гірничо-хімічних підприємствах області, питання створення системи ведення моніторингу, виконання та реалізації комплексних проектів зі стабілізації екологічної рівноваги в гірничо-хімічних регіонах області, а також перспективи використання територій підприємств гірничої хімії.

Як розповів Олексій Балицький, під час заходу заслухають керівників кожного із виробництв галузі, зокрема, їхнє бачення та стратегію розвитку підприємства.

Після такого обговорення будуть напрацьовані пропозиції до тексту звернення Львівської обласної ради до керівництва держави для врегулювання ситуації, яка склалася довкола діяльності гірничо-хімічних підприємств на території Львівської області. Таке звернення депутати розглянуть на найближчому засіданні сесії Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ