Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині обговорили напрямки співпраці з делегацією Брестської області Республіки Білорусь

Перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк і голова Львівської ОДА Максим Козицький сьогодні, 13 березня,обговорили потенційні напрямки співпраці з делегацією офіційних та ділових кіл Брестської області Республіки Білорусь. Про це інформує прес-служба Львівської облради.

На початку зустрічі керівники області привітали гостей на Львівщині і презентували інвестиційній та виробничий потенціал Львівщини.

«Як країни-сусіди ми повинні налагоджувати тісні зв’язки, зокрема між нашими областями. Співпрацювати нам необхідно в усіх галузях. Ваш досвід нам дуже важливий, зокрема у розвитку вільних економічних зон», - сказав Богдан Гагалюк.

Так сторони обговорили можливу співпрацю в галузях туризму, медичному туризмі, ІТ, логістики, інфраструктури, аграрному секторі. Керівники області поінформували, що низка підприємств нашого регіону готові налагодити експорт продукції до Білорусі.

Під час зустрічі було наголошено на тому, що Львівщина приділяє особливу увагу розвитку співробітництва в рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна». У свою чергу заступник голови Брестського облвиконкому Генадій Борисюк висловив готовність до взаємної підтримки у реалізації спільних проєктів та ініціатив.

Окрім того, Богдан Гагалюк запросив гостей відвідати влітку Форум місцевого розвитку в Трускавці.

За результатами сторони домовилися напрацювати та підписати Виконавчий протокол до Угоди між Львівщиною та Брестською областю, в якому положення Угоди наповнились би реальним змістом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ