Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині оголошено аукціон з продажу права оренди земельної ділянки для будівництва реабілітаційного центру зі стадіоном до Євро-2012

Пустомитівська міська рада пропонує до продажу на аукціоні право оренди земельної ділянки терміном на 25 років, площею 7,3 га. Ділянка розташована у Пустомитах по вул. Спортивній, її функціональне призначення – будівництво та обслуговування реабілітаційного центру зі стадіоном (об’єкт Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу). Стартова ціна продажу права оренди – 1 мільйон 361 тисяча 450 гривень без ПДВ.
Аукціон відбудеться 6 березня 2009 року в приміщенні сесійного залу засідань Пустомитівської районної ради, початок аукціону о 11 год. Прийом заяв закінчується 3 березня 2009 року. Аукціон проводить – Державна акціонерна компанія «Національна мережа аукціонних центрів» в особі філії «Львівський аукціонний центр» м. Львів, вул. Ак. Сахарова, 46-А.
Переможець аукціону зобов’язується збудувати відповідно до містобудівного обґрунтування та ввести в експлуатацію до 15.04.2011 р. готель із рестораном та відновлювальним центром, інфраструктуру комплексу (автостоянки, комунікації, вуличне освітлення), реконструювати та ввести в експлуатацію до 15.04.2011 р. існуючий міський стадіон міста Пустомити відповідно до сучасних вимог УЄФА в рамках комплексу, відшкодувати ПП «Центр ринкових досліджень» витрати за підготовку документів для продажу права оренди земельної ділянки на аукціоні в розмірі 142932,00 грн. протягом 30-ти календарних днів з дня укладення договору купівлі-продажу права оренди земельної ділянки, відшкодувати втрати сільськогосподарського виробництва при відведенні земельної ділянки протягом 5-ти робочих днів з дня проведення аукціону та сплатити вартість права оренди земельної ділянки протягом 30-ти календарних днів з дня укладення договору купівлі-продажу права оренди земельної ділянки, укласти та забезпечити проведення державної реєстрації договору оренди земельної ділянки протягом десяти робочих днів з дня сплати вартості права оренди земельної ділянки та втрат сільськогосподарського виробництва при відведенні земельної ділянки, а також провести оплату витрат, пов’язаних з підготовкою та проведенням аукціону з продажу права оренди земельної ділянки. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.
Зазначимо, що для участі в аукціоні необхідно оформити та подати заяву з необхідними документами у філії «Львівський аукціонний центр» ДАК «НМАЦ», сплатити реєстраційний внесок – 302,50 грн. в т.ч. ПДВ, гарантійний внесок – 136145,00 грн. без ПДВ на рахунок філії «Львівський аукціонний центр» ДАК «НМАЦ» 26001000002071 у ВАТ «Фольксбанк», МФО 325213, ЄДРПОУ 19335542.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ