Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині падає рівень злочинності, зате більше цуплять дріб’язок

На Львівщині спостерігається падіння рівня злочинності. Як підтвердив у коментарі «Гал-info» керівник центру громадських зв’язків УМВСУ у Львівській області Денис Харчук, наразі росту злочинності немає, як це очікувалося у зв’язку із впливом економічної кризи в країні.
«Спостерігається лише збільшення дрібних крадіжок, – каже Денис Харчук. – Повертається до тих часів, коли крали усе: дроти, колеса, різний дріб’язок».
Нагадаємо, у Львівській обласній державній адміністрації плануються дві наради за участю правоохороних органів щодо криміногенної ситуації в області та стану розкриття резонансних вбивств. Про це повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть. За словами губернатора, на нараді буде представлено план боротьби із можливим підвищенням рівня злочинності як ймовірного наслідку негативного впливу кризових явищ в країні.
«Наразі різкого скачка рівня злочинності я не бачу, – повідомив Кміть. – Наступного тижня відбудеться нарада з цього приводу. На слуху в мене є інформація про зниження рівня злочинності на 10 відсотків в порівнянні з аналогічним періодом минулого року».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ