Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині пенсіонер ледь не зарізав незнайомця

На Львівщині пенсіонер поранив незнайомця. Поранення в шию своєму опоненту пенсіонер завдав під час конфлікту у барі, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У Миколаївське відділення поліції 7 червня з заявою про скоєння злочину звернувся 56-річний мешканець Трускавця. Чоловік повідомив, що близько 20.00 він був у барі в одному з сіл району. Там у нього виник конфлікт з іншим відвідувачем, котрий гострим предметом наніс йому рану в області шиї. З діагнозом «обширна поперечна різана рана шиї» заявника було госпіталізовано у хірургічне відділення Миколаївської лікарні.

Як встановили правоохоронці, поранення потерпілому наніс 67-річний пенсіонер, мешканець міста Миколаїв. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або громадські роботи або виправні роботи, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ