Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині перед одруженням тепер треба буде пройти навчально-практичний семінар

Перший навчально-практичний семінар курсу лекцій з приготування до подружжя проходитиме протягом 30 жовтня – 2 листопада в Молодіжному реколекційно-духовному центрі Новояворівська. Курс містить три чотириденні семінари та одноденний підсумковий семінар. Про це повідомляє РІСУ з посиланням на офіційний сайт УГКЦ.

У семінарі візьмуть участь священики і миряни з восьми єпархій та екзархатів УГКЦ, зокрема Києво-Вишгородської архиєпархії, Івано-Франківської, Тернопільської, Сокальської, Коломийсько-Чернівецької, Бучацької єпархій, Донецько-Харківського та Одесько-Кримського екзархатів.
Організатори навчань впевнені, що такий курс дасть можливість приготувати спеціалістів для створення центрів доподружньої підготовки, напрацювати базову програму підготовки до шлюбу. Учасники курсу матимуть змогу доповнити базові знання з богослов`я подружжя, морального та пасторального богослов`я, біоетики, соціології та психології подружжя і сім`ї, педагогіки виховання, медицини, церковного та цивільного подружнього права тощо.
Під час практичних занять учасники ознайомляться з програмами підготовки до подружжя, які вже існують, та отримають методичні матеріали. Вестимуть заняття викладачі Українського католицького університету та Львівського національного університету ім. Івана Франка.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ