Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині перевірять стан пожежної безпеки у всіх місцях скупчення людей

Львівська обласна державна адміністрація спільно з Державною службою України з надзвичайних ситуацій у Львівській області проведуть перевірку місць скупчення людей на предмет дотримання норм пожежної безпеки Львівщини, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Упродовж квітня-травня поточного року на території області відбудуться позапланові перевірки об’єктів з масовим перебуванням людей.

«Потрібно працювати на випередження і унеможливити допущення трагедії у місцях, де перебувають люди: школи, громадські заклади, торгові центри. Спеціальна комісія перевірить кожен об’єкт на території області на дотримання норм пожежної безпеки. Мета перевірки не штрафувати чи притягувати до відповідальності, а виявити проблему і швидко її усунути», - зазначила заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ірина Гримак.

 «За результатами цих перевірок ми проведемо публічне засідання обласної комісій з питань ТЕБ та НС», - додала Ірина Гримак

 Нагадаємо, 28 березня, Уряд вирішив провести масштабні перевірки громадських закладів України на стан пожежної безпеки, зокрема перевірку громадських закладів, шкіл, торгових центрів тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ