Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині переймаються питаннями розширення мережі позашкільних навчальних закладів та забезпечення їх комп’ютерною технікою

За інформацією заступника начальника головного управління освіти та науки облдержадміністрації Богдани Біляк, днями в Києві у Міністерстві освіти і науки України відбулася Всеукраїнська нарада керівників органів управління освітою директорів позашкільних навчальних закладів. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.
У нараді взяла участь делегація від Львівщини в складі 10 чоловік. Головна мета наради - визначити основні проблеми позашкільної освіти та намітити шляхи їх вирішення, вдосконалити правові засади діяльності позашкільних навчальних закладів, створити належні умови для соціального захисту педагогічних працівників, вихованців, учнів позашкільних навчальних закладів.
За підсумками Всеукраїнської наради директорів позашкільних навчальних закладів в Києві, головне управління освіти і науки Львівської облдержадміністрації на базі Жовківського районного Центру дитячої та юнацької творчості провело нараду – семінар „Позашкільна освіта Львівщини: стан та перспективи” для директорів Центрів і будинків дитячо-юнацької творчості. Під час наради обговорили стан та перспективи позашкільної освіти Львівщини, отримали інформації про підсумки другого етапу Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів „Джерело творчості” у номінації „Керівник гуртка-2006”, ознайомилися з досвідом роботи та переглянули виступи художніх колективів Жовківського районного Центру дитячої та юнацької творчості. Також розглядалися питання розширення мережі позашкільних навчальних закладів та забезпечення їх комп’ютерною технікою.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ