Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Львівщині під час виборів працюватимуть чотири довготермінових і 600 короткотермінових спостерігачів

6 лютого керівники облдержадміністрації зустрілись з головою, координатором та офіційними довготерміновими спостерігачами місії ОБСЄ з Великобританії, Норвегії, Франції та Іспанії. Зустріч була присвячена сприянню діяльності офіційних спостерігачів від іноземних держав і міжнародних організацій для спостереження за процесом підготовки та проведення виборів 26 березня 2006 року у Львівській області. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.
Координатор довготермінових спостерігачів Поліна Лемос розповіла, що у Львівській області протягом виборів буде працювати чотири довготермінових спостерігачі, а за тиждень до виборів приїде ще 600 короткотермінових спостерігачів. За її інформацією, по два довготермінових спостерігачі працюють на півдні та на півночі Львівщини. У день після проведення виборів місією ОБСЄ буде надано прес-реліз з інформацією про спостереження за виборами, а за півтора місяця - повна оцінка та рекомендації щодо проведення виборів.
За словами довготермінового спостерігача з Великобританії Клайва Джордана, спостерігачі місії ОБСЄ стежитимуть в основному за парламентськими виборами, проте звернуть увагу і на проведення місцевих.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ