Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині після ДТП автомобіль не підлягає ремонту, а водій не постраждав, бо був пристебнутий

На Львівщині на автодорозі "Київ-Чоп" вчора, 9 серпня, сталась ДТП. Там зіткнулись автомобіль Volkswagen та вантажівка DAF. Після ДТП автомобіль не підлягає ремонту, а водій не постраждав, бо був пристебнутий. Про це повідомили в Управлінні патрульної поліції Львова.

Коли інспектори прибули на місце події, то побачили авто Volkswagen, який здійснив зіткнення з вантажівкою DAF. Передня частина легкового автомобіля була повністю розтрощена.

Перші думки патрульних, що потрібно терміново викликати швидку. Однак вони побачили водія, на якому не було жодних тілесних ушкоджень. Чоловік повідомив, що був пристебнутий паском безпеки, саме тому він не зазнав травм. Водії двох автомобілів від допомоги патрульних відмовилися та викликали єврокомісара. 

Під час дорожньо-транспортної пригоди найнебезпечнішим вважається фронтальний удар, який тягне за собою пошкодження голови, грудей і живота. Очевидно, що залишитися неушкодженим в цьому випадку практично неможливо. А тому варто пам’ятати про заходи безпеки. На жаль, більшість водіїв не сприймають ремені безпеки належним чином. А саме він може врятувати життя. Так і у згаданому випадку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ