Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині побільшало аварій, в яких гинули і травмувались пішоходи

На Львівщині у 2011 році зросла кількість дорожньо-транспортних пригод, у яких загинули чи травмувалися пішоходи. Так, від початку цього року станом на 28 березня в області зафіксовано 122 ДТП, у яких 16 пішоходів загинуло, а ще 109 – отримали травми. За цей період 2010 року в області було зафіксовано 108 автопригод, при яких загинуло 9 пішоходів та 110 – були травмовані, повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Лише за останню добу на дорогах міста Львова сталося три дорожньо-транспортні пригоди за участю пішоходів. Один автонаїзд скоїв водій, який утік з місця аварії. Разом з тим повідомляємо, що найчастіше цьогоріч пішоходи потрапляли у дорожньо-транспортні пригоди у Львові (64 ДТП), у Жовківському та Дрогобицькому районах (по 5 ДТП).

Так, 28 березня о 21.00 год. у чергову частину відділу ДАІ міста Львова з травмпункту №2 надійшло повідомлення про те, що до них за медичною допомогою звернулась 38-річна львів’янка, яка повідомила, що потрапила у ДТП. Лікарі встановили жінці діагноз – забій м’яких тканин верхньої третини правої гомілки та правого колінного суглобу, забійне садно правого наколінника.

Жінка розповіла, що 28 березня о 21.10 год. у Львові на проспекті Червоної Калини, 79 на неї наїхав автомобіль, яким керував невідомий водій. Після скоєння ДТП водій з місця аварії втік. Свідків цієї автопригоди закликаємо зголошуватися за номерами телефонів: 234 09 32 або 102.

Інший випадок стався о 12.20 год. у Львові на вул. Медової Печери, 10. Водій автомобіля «Хонда», 64 річний житель Львова, скоїв наїзд на пішохода, який місце ДТП залишив не повідомивши про себе будь-якої інформації. Зараз за даним фактом ДТП триває перевірка, встановлюють особу пішохода.

Ще одна ДТП за минулу добу сталася також у місті Львові. Так, о 13.30 год. у Львові на вул. Б. Хмельницького, 139 водій автомобіля «ВАЗ-21120», 36-річний львів’янин, скоїв наїзд на невідомого пішохода.

Унаслідок цієї автопригоди автомобіль отримав технічні пошкодження, а невідомий пішохід – тілесні ушкодження. У нього – відкрита черепно-мозкова травма. Чоловіка госпіталізовано у лікарню швидкої медичної допомоги міста Львова.

Зараз встановлюються обставини цієї ДТП, її винуватця та особу пішохода. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ