Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині побуває делегація Радіотехнічних військ Повітряних Сил Війська Польського

Сьогодні, 9 жовтня, розпочався візит делегації Радіотехнічних військ Повітряних Сил Війська Польського в Україну – повідомляє прес-службі МОУ. Програмою перебування іноземної делегації в Україні заплановано відвідування повітряного командування „Захід” Повітряних Сил ЗС України, а також військових частин Повітряних Сил ЗС України, які дислокуються у Львівській та Волинській областях.

Метою цього заходу, який відбувається відповідно до Плану заходів міжнародного співробітництва Збройних Сил України на 2006 рік, є підвищення заходів взаємосумісності ЗС України зі збройними силами країн-членів НАТО та узагальнення досвіду утримання і застосування сил та засобів протиповітряної оборони.
Під час роботи у повітряному командуванні „Захід” та у військових частинах Повітряних Сил ЗС України передбачено проведення українською стороною брифінгів-презентацій щодо стану та перспектив розвитку Повітряного командування (ПвК) „Захід”, історії та сучасності радіотехнічних військ, які входять до його складу.
Крім того, польські військові матимуть змогу ознайомитися зі структурою, завданнями та функціями складових елементів радіотехнічної бригади. У цьому контексті фахівцям Радіотехнічних військ Війська Польського буде продемонстровано її органи управління, перелік завдань та їх функціональний розподіл. Українські військові також ознайомлять своїх колег з системою радіолокаційної розвідки в межах відповідальності бригади, її структурними компонентами.
Візит делегації Радіотехнічних військ Повітряних Сил Війська Польського в Україну триватиме до 13 жовтня.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ