Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині почали контролювати діяльність місцевих органів влади — почали з Винник

Львівська обласна громадська організація «Народний самоконтроль» здійснюватиме контроль за діяльністю місцевих органів влади у Львівській області. Свою діяльність ГО розпочинатиме із дослідження роботи Виннниківської міської ради. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова ЛОГО «Народний самоконтроль» Тарас Дмитерко.
Як розповів член правління організації Олексій Дегтяренко, інформуватиме громадськість про результати роботи організації газета «Народний самоконтроль», яку розповсюджуватимуть безкоштовно у всіх районних центрах.
За словами Дегтяренка, ЛОГО «Народний самоконтроль» направила у Генпрокуратуру заяви щодо неправомірного використання коштів на закупівлю облаштування футбольних міні-майданчиків у Винниках, мотору для водонасосної станції, наведення благоустрою біля будинку «Просвіти».
«Лише на благоустрій «Просвіти» Винниківська міська рада виділила 100 тисяч гривень, хоча робіт так і не провели. 30 тисяч гривень виділили на відправлення дітей в оздоровчі таборри, хоча, ми переконані, що ці кошти використані не за призначенням. Також 70 тис. грн виділили на ремонт доріг, хоча, ми бачимо, що їх досі не ремонтують», — розповів Тарас Дмитерко.
За словами представників організації, метою діяльності «Народного самоконтролю» є не звільнення посадовців, міських голів, а виконання їхніх передвиборчих обіцянок населенню.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ