Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині почастішали випадки вилучення зброї, набоїв та навіть вибухівки

На Львівщині почастішали випадки вилучення вогнепальної зброї, бойових патронів та навіть вибухівки та детонаторів. Зокрема, 15 вересня в одному із сіл Буського району на горищі будинку громадянки П, 1971 р.н., місцевої мешканки, було виявлено та вилучено карабін "Маузер", німецького виробництва, калібр 7,62 мм., заводського виготовлення із саморобним прикладом, який є вогнепальною нарізною зброєю, придатною до стрільби.  А в квартирі громадянина Д., 1971 р.н., мешканця Червонограда, раніше судимого, непрацюючого, було виявлено та вилучено два електродетонатори та промислову вибухівку вагою 400 грамів.

Також 15 вересня в одному із сіл Миколаївського району був затриманий Д., 1949 р.н., місцевий мешканець, непрацюючий, у якого було виявлено та вилучено 17 патронів калібру 7,62 мм та 17 патронів калібру 5,6 мм.
Того ж дня у Старосамбiрському районі в будинку гр. Т., 1967 р.н., непрацюючого, було виявлено та вилучено 8 патронів калібру 5,6 мм та 42 патрони калібру 7,62 мм.
15 вересня у місті Червоноград в будинку громадянина В., 1958 р.н., пенсіонера, було виявлено та вилучено мисливську зброю "ІЖ- Білка" калібру 5,6/32 мм.
15 вересня у м. Трускавець був затриманий П., 1969 р.н., непрацюючий, раніше засуджений, у котрого при поверхневому огляді було виявлено та вилучено 15 патронів калібру 5,45 мм до автомата „Калашникова”. Про це повідомили „Гал-іnfо” у ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ