Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині податківці вилучили 54 гральні автомати

Від 25 червня, з моменту дії закону "Про заборону грального бізнесу в Україні" співробітники податкової міліції Львівської області в рамках профілактичної операції "Гральний бізнес" проводили перевірки дотримання нового закону. Відтак податкова міліція виявила 9 фактів порушень в сфері грального бізнесу. У порушників вилучено 54 гральні автомати на суму 2 млн. 160 тис. грн. Про це повідомили у відділі громадських зв’язків ДПАУ у Львівській області.
Зокрема, в Стрийському районі в приміщенні сільського магазину були виявлені три діючих автомати під назвою "PLAY&WIN", а в м. Ходорів в приміщенні під вивіскою підприємства побутового обслуговування знаходилось аж 13 "одноруких бандитів" "PLAY&WIN"? у повній бойовій готовності – апарати були підключені до мережі і, не зважаючи на заборону, продовжували приносити нелегальний дохід анонімним власникам.

Проводиться перевірка щодо встановлення власників обладнання. Матеріали будуть передані в суд і, згідно зі ст.3 Закону України "Про заборону грального бізнесу в Україні", на порушників чекатиме штраф в розмірі 8 тис. мінімальних заробітних плат (понад 5 млн. грн.) з обов’язковою конфіскацією гральних автоматів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ