Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині податківці виявили грубе порушення трудового законодавства

Працівниками ДПІ у Жовківському районі спільно з податковими міліціонерами ДПІ у м. Червонограді було проведено обстеження території Зіболківської сілької ради. В ході обстеження на території площею 3,6 га в с. Зіболки виявлено виробничі та складські приміщення цеху по виготовленню будівельної цегли. В процесі детального огляду місця здійснення діяльності встановлено, що дане виробництво належить приватному підприємцю Ш., у якого працює 24 особи без відповідного оформлення трудових відносин, в тому числі 2 неповнолітніх громадян.

Додатковими заходами встановлено, що середня оплата праці за виконану роботу становить близько 1 500 грн. в місяць. В той же час приватним підприємцем із виплаченого заробітку не утримувався податок з доходів фізичних осіб. За підрахунками, втрати до бюджету від несплати податку з доходів фізичних осіб в місяць складають близько 5 000 грн.

Також у даного підприємця відсутні документи на розробку глиняного кар’єру.
По даному факту направлено матеріали в прокуратуру Жовківського району та Територіальну інспекцію праці Львівської області для вжиття заходів.

Про це «Гал-info» повідомили у відділі громадських зв’язків ДПА у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ