Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині подешевшало м’ясо

На продовольчих ринках за період з 14-го по 21 грудня 2006 р. моніторингом, проведеним Державною інспекцією контролю за цінами у Львівській області, зафіксовано зниження середніх цін на м’ясо яловичини – з 18,62 до 18,60 грн/кг, або на 0,1%, м’ясо свинини – з 22,54 до 22,51 грн/кг, або на 0,1%, м’ясо птиці - з 10,72 до 10,65 грн/кг, або на 0,7%, сало – з 11,58 до 11,57 грн/кг, або на 0,1%.
Підвищення середніх роздрібних цін на крупу гречану - з 4,15 до 4,18 грн/кг, або на 0,7%.
На продовольчих ринках Львова станом на 21 грудня 2006 року середній рівень цін був таким: крупа гречана – 4,18 грн/кг, яловичина – 18,60 грн/кг, свинина – 22,51 грн/кг, сало – 11,57 грн/кг, птиця – 10,65 грн/кг, цукор-пісок – 3,40 грн/к, яйця – 3,48 грн/дес.
Середні рівні роздрібних цін на продовольчих ринках країни станом на 18 грудня були таким: на м’ясо яловичини – 19,55 грн/кг, свинину – 21,76 грн/кг, птицю – 12,24 грн/кг, яйця – 3,61 грн/дес. Динаміка роздрібних цін в області на основні споживчі товари відповідає загальним тенденціям, які спостерігаються в цілому по Україні.
 На підприємствах торгівлі за період з 14-го по 21 грудня 2006р. зафіксовано: підвищення середніх роздрібних цін на: сир кисломолочний 9% – з 13,36 до 14,26 грн/кг або на 6,7%, яйця – з 3,93 до 3,99 грн/дес., або на 1,5%.
Зниження середніх цін на м’ясо птиці - з 12,18 до 11,84 грн/кг, або на 2,8%.
На підприємствах торгівлі м. Львова станом на 21 грудня середній рівень цін був наступним: хліб пшеничний з борошна 1г - 2,17 грн/кг, хліб житньо-пшеничний -1,93 грн/кг, борошно в/г – 1,67 грн/кг, крупа гречана – 4,09 грн/кг, яловичина – 17,14 грн/кг, птиця – 11,84 грн/кг, цукор-пісок – 3,35 грн/кг, молоко – 2,08 грн/л, яйця – 3,99 грн/дес.
Повідомляє прес-служба ЛОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ
Загрузка...