Слухай онлайн
Економіка

На Львівщині подорожчали основні продукти харчування

На продовольчих ринках Львівщини за період з 6 по 13 березня 2008 р. зафіксовано підвищення середніх цін на м'ясо птиці - на 3,4%, яловичину – на 0,9%, свинину - на 0,5%, борошно в/г –на 2,1%, рис - на 1,2%, олію – на 1,9%, макаронні вироби - на 1,0%, сир кисломолочний - на 0,1%, капусту - на 5,3%, картоплю – на 1,0%, моркву - на 6,6%, буряк - на 1,8%, цибулю - на 3,3% та на яблука - на 3,7%; зниженнясередніх цін зафіксовано на сметану - на 0,2% та на яйця – на 0,5%. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської ОДА із посиланням на Державну інспекцію з контролю за цінами у Львівській області.
Станом на 13 березня зафіксовано наступні  роздрібні ціни на хліб: з борошна вищого ґатунку – 3,34 грн/кг; з борошна першого ґатунку –2,84 грн/кг; з суміші борошна другого ґатунку та житнього –2,78 грн/кг.
Середній рівень роздрібних цін на продукти харчування: крупа гречана – 5,13 грн/кг, яловичина – 26,65 грн/кг, свинина – 27,78 грн/кг, сало -11,90 грн/кг, птиця –14,79 грн/кг, цукор-пісок – 3,61 грн/кг.
На підприємствах торгівлі за період з 6 по 13 березня 2008р. зафіксовано підвищення середніх цін на птицю (кури випотрошені) -  на 9,9%, олію - на 3,2%. Зниження  середніх цін зафіксовано на молоко 2,5% - на 0,6%.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ
Загрузка...