Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині покарають студентів, що знущалися з кота

Стрийські поліцейські проводять перевірку за фактом жорстокого поводження з твариною. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У Стрийський відділ поліції 24 жовтня надійшло повідомлення від 42-річного місцевого мешканця про те, що близько 8.30 двоє студентів одного з місцевих училищ віком 17 та 18 років пострілами з пневматичної зброї травмували його кота. За словами заявника, хлопці могли стріляти з території сусіднього домогосподарства, де саме проводяться будівельні роботи.

За цим фактом поліцейські проводять перевірку, опитують учасників події та мешканців сусідніх будинків, а також вживають заходів для виявлення зброї, з якої, за словами заявника, було здійснено постріли. Вирішується питання правової кваліфікації події згідно ст.299 (жорстоке поводження з тваринами) КК України.

У той самий день власниця домогосподарства, з якого могли бути здійснені постріли, звернулась у відділ поліції із заявою про те, що двоє чоловіків увірвались на її приватну територію та побили двох хлопців, котрі там перебували. На місце події виїжджали лікарі швидкої медичної допомоги та діагностували у хлопців забої тіла. За цим фактом також проводиться перевірка.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ