Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині поліцейські передали діткам солодкі подарунки від Святого Миколая

Правоохоронці відвідували вихованців шкіл-інтернатів, дитячих притулків та сиротинців – проводили конкурси, вікторини та намагались створити для дітей справжнє свято. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

Працівники усіх без винятку територіальних підрозділів поліції Львівщини від імені та за дорученням Святого Миколая передали солодощі вихованцям: сиротинця «Рідний дім» на Золочівщині та дитячого будинку у Новому Роздолі, Лівчицької загальноосвітньої школи-інтернату на Жидачівщині, Підгірцівської спеціальної школи та дошкільного навчального закладу №15 на Стрийщині, Лопатинської спеціалізованої школи-інтернату на Радехівщині, дитячих будинків сімейного типу у Перемишлянському районі та у місті Дубляни, загальноосвітнього навчального закладу у селі Нагуєвичі Дрогобицького району, Роздільського дитячого будинку-інтернату у Миколаївському районі, дитячого будинку №2 та притулку для дітей у Львові та багатьох інших.

Вихованці більшості цих закладів позбавлені батьківської опіки, тому приїзд правоохоронців був для них особливо приємним і очікуваним. Дітки щиро тішились подарункам, з задоволенням брали участь у конкурсах та вікторинах, тим більше, що багатьох поліцейських вони зустрічають як давніх друзів, старших товаришів, котрі опікуються сиротицями та стараються допомагати чим можуть вихованцям.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ